Goede doelen

Met de opbrengsten van deze actie zullen 4 goede doelen ondersteund worden.

Dierenkamp Dragonder van Buitenzorg

Stichting Buitenzorg realiseert in 2019 een theeschenkerij en nieuwe dierenverblijven op het dierenkamp Dragonder voor mensen met een verstandelijke beperking. Het deel van de opbrengst van de actie Veenendaal verlicht Veenendaal wordt besteed aan de aanschaf van een koelvitrine, keukenapparatuur en een kassa afgestemd op bediening door de doelgroep.

Momo theaterwerkplaats

MOMOtheaterwerkplaats is de centrale plek waar theaterproducties gemaakt worden door mensen met een hulp- of zorgvraag. Om deelnemers bij MOMO op de theatervloer te krijgen is er vervoer van thuis naar MOMOtheaterwerkplaats nodig. Daarom hopen wij onze oude bus te vervangen voor een nieuwe, zodat we de talenten van onze deelnemers kunnen blijven ontwikkelen. Ook hebben wij de nieuwe bus nodig om onze decor spullen van en naar voorstellingen  in de omgeving te vervoeren.

Stadsakkers Veenendaal van de Voedselbank

Stadsakkers Veenendaal is heel blij met de donatie van de Rotary club Veenendaal. We zullen dit geld gaan inzetten voor de aankoop van een tractor met aanhanger en enkele werktuigen. We hebben nu 2 jaar ervaring en hierbij ontdekt dat enige mechanisatie goed is voor de productie, maar vooral ook voor de vrijwilligers om met veel enthousiasme door te blijven gaan met dit mooie project.

De nierstichting