Inschrijven

Inschrijven voor de Rotary Santa Run kan via onderstaand formulier, waarna u via iDeal kunt afrekenen. Voor jonge deelnemers is een kerstmanpak in een universele kindermaat beschikbaar. Het kerstmanpak kunt u op vertoon van uw ticket vanaf 8 december ophalen bij Paul den Ouden in de Van Kreelpoort, of bij Hiensch Mode in de Hoofdstraat. U kunt het pak ook op 15 december, vanaf 16.00 uur, op vertoon van uw ticket ophalen op de startlocatie bij de ijsbaan.

Inschrijven voor de wedstrijdafstand (4km) kan voorafgaand aan de start op 15 december, vanaf 16.00 uur bij de ijsbaan op het Thoomesplein. Daaraan zijn geen extra kosten verbonden. Na inschrijving voor de wedstrijd ontvangt u een startnummer.

De online verkoop is gestopt.
Houd de website in de gaten.